Potrebujete računalniške miške

Danes je vedno več ljudi, ki ima doma stacionarne in prenosne računalnike. Zraven teh računalnikov potrebujemo dodatno opremo, kot so računalniške miške, monitorji, zvočniki ali slušalke in tipkovnice. Če bi radi kupili najcenejšo računalniško opremo, si jo lahko naročite preko spletne trgovine Comshop.si, kjer vam ne nudijo samo računalniške opreme, temveč še veliko več.

Računalniške miške

V kolikor želimo delati na računalnikih rabimo računalniške miške in tipkovnice. Miške so naredile zelo velik korak v zadnjih 15 letih, saj so včasih bile računalniške miške na kroglico, ki se jo je moralo pogostokrat čistiti, saj se je prah na njej zelo hitro nabral. Po teh miškah so prišle optične miške, ki so imele namesto kroglice laser, ki je naredil zelo veliko spremembo pri hitrosti delovanja z računalnikom, saj nismo rabili optične računalniške miške čistiti in smo s tem prihranili zelo veliko časa. Po optičnih miškah so prišle laserske, ki jih ima večina mladine danes za igranje raznih igric, saj so vsaj za 20- krat bolj natančne od optičnih in imajo namesto LED diode infra rdeči laser. Optične računalniške miške slabše delujejo na mizah na katerih ni nobene podlage, kar pa za laserske miške ni ovira, saj delujejo čisto normalno. Optična miška pa ni tako slaba, saj je vsaj dvakrat do trikrat cenejša od laserskih, kar jih naredi zelo prodajane.

Računalniške miške so vam na voljo žične ali brezžične. Brezžične so danes še posebej popularne, saj ne rabimo kablpv vlačit za mizo in tudi žica nebo nikoli več prekratka, kar pa je včasih bilo zelo moteče in stresno. Čeprav so brezžične miške popularne še zmeraj, večina mladine uporablja žične računalniške miške, ker so bolj natančne in nikoli ne zamrznejo pri igranju različnih strelaških igric. Brezžične so tudi dvakrat cenejše od žičnih (laserskih mišk) in so zelo vzdržljive, saj danes lahko zdržijo neprestano delati do 350 dni. Računalniške miške si lahko v spletni trgovini Comshop kupite v kompletu s tipkovnico tako, da si prihranite veliko časa med izbiranjem miške in tipkovnice.