Imate plesen v stanovanju?

So stene v vašem stanovanju vlažne? Če imate ta problem imate zagotovo plesen v stanovanju. Plesen je lahko zelo velik problem, saj jo je zelo težko odpraviti, ima pa lahko tudi zelo velik vpliv na naše zdravje. Če se želite plesni v vašem stanovanju učinkovito znebiti se lahko obrnete na spletno stran http://www.sanacija-vlage.si/sl/plesen-v-stanovanju, ker vam v pomoč nudijo generator Wet ex – VLAGOSTOP, ki bo učinkovito odstranil vlago iz sten vašega stanovanja.

Plesen v stanovanju je na pogled zelo neprijetna, oddaja pa neprijeten vonj, poleg tega pa je zelo škodljiva za naše zdravje. Nastane zaradi vlage, ki se zaradi slabe izolacije ali nepravilnega prezračevanja nabira v stenah naše hiše ali stanovanja. Najpogosteje se vlaga nabira v kleteh, ki so pod zemljo, ker vlaga iz zemlje vstopa v zidove, od koder ne more izhlapeti, posledica tega pa je nastanek plesni. Vlago v stanovanje prinašamo tudi sami in sicer s kuhanjem, tuširanjem ter pranjem in sušenjem perila v stanovanju. Če želimo preprečiti plesen v stanovanju, moramo naše stanovanje dobro izolirati, prostore redno prezračevati, v kuhinji in kopalnici pa montirati prezračevalne sisteme za odvajanje nastale vlage.

plesen v stanovanju

Nastala plesen v stanovanju pa je lahko tudi zelo škodljiva za naše zdravje. Dokazano je, da plesen spodbuja pojav astme ali pa jo pri osebah, ki jo že imajo še poslabša. Vdihavanje plesni pa lahko tudi povzroča draženje grla, zaradi česar začnemo kašljati, kihati, imamo zamašen nos in pa težko dihamo ali pa dobimo okužbe dihal. Plesen v stanovanju pa najbolj škodi zdravju oseb z slabim imunskim sistemom, kot so starejše osebe ali pa dojenčkom, ki imunskega sistema še nimajo dobro razbitega.

Ne samo da plesen škodi našemu zdravju, temveč tudi poškoduje naš dom. Stene našega stanovanja so na pogled zelo grde, vlaga pa jih lahko zelo poškoduje ali celo uniči. Naprava Wet ex – VLAGOSTOP vam lahko pri odpravljanju plesni iz vašega stanovanja pomaga. Deluje na principu oddajanja nizkofrekvenčnih impulzov, zaradi katerih se začne vlaga iz zidov spuščati in izhlapevati ob straneh zidov, impulzi pa so naravni in neškodljivi za naše zdravje. Naprava bo zidove izsušila in plesen v stanovanju učinkovito odstranila.

Imate plesen v stanovanju?
Oceni tole objavo