Rešitev je lahko tudi najem tiskalnika

Fiteh je podjetje, kjer lahko izbirate med izjemno ponudbo računalnikov ter dodatno programsko opremo. V svoji ponudbi imajo tudi multifunkcijske naprave in tiskalnike, kateri omogočajo profesionalno barvno ter črno-belo tiskanje, skeniranje, kopiranje in pošiljanje faksov. Možen je tudi najem tiskalnika fiteh.

Najem tiskalnika vam lahko delno financirajo oni, izbiro pa imate med fiksnim ali variabilnim načinom, lahko pa se tudi odločite za kombinacijo obojega. Ko se izteče najem tiskalnika ga lahko le tega pri zadnji položnici tudi odkupite. Fiteh je partner podjetja Canon, ki ponuja kvalitetne in vzdržljive tiskalnike, zato vam ni treba več skrbeti kar se tiče tiskanja. Ker se je fotokopirni stroj zelo razvil le to ni več le fotokopirc, ampak je še ena od multifunkcijskih naprav, katera omogoča tiskanje, arhiviranje, kopiranje ter skeniranje. Omogoča nam tudi tako imenovano delo v oblaku, zaradi povezave do spleta in gre dejansko za server v malem.

najem tiskalnika

Če se zanimate za njihovo ponudbo jih pokličite na njihovo telefonsko številko ali pa pošljite elektronsko pošto na njihov email, katerega najdete na njihovi spletni strani in poslali vam jo bodo. Najem tiskalnika je zares dobra odločitev, kajti finančno se lahko zelo pozna, novi tiskalniki pa so zelo dragi. Najem tiskalnika pri Fitehu je zelo ugoden.

Tako kot vsako napravo je treba tudi tiskalnik vpeti v naše delovišče. Zraven moramo seveda nenehno skrbeti za njegovo optimalno delovanje, saj so lahko tovrstne naprave zelo občutljive. Tudi na običajen delovni dan nam gre lahko vse narobe, če nam tehnika ponagaja. V podjetju Fiteh vam zato poleg najem tiskalnika ponujajo tudi servis naprav. Poprodajna podpora je za stranko zelo pomembna zato dajejo servisu tako velik pomen. Med zaposlenimi je samo vrhunsko usposobljen kader, ki se nenehno izobražuje ter išče nove rešitve in osvaja nove tehnologije.