Tisk na drese

Tisk na dreseSte si omislili barvni logotip, reklamo, številko ali svoje ime na športnem dresu, ki bi ga tako nosili še bolj ponosno? Vse te želje Vam lahko uresničijo pri podjetju GESS, ki je družinsko podjetje s 15 letno tradicijo na področju tisk na drese in trženja promocijskega tekstila in materiala. O njihovih izkušnjah govori dejstvo, da so kar nekaj let tiskali športno opremo za slovenske nogometnega prvoligaša NK Primorje. Obiščite stran dresi-tisk.si in se odločite za tisk na drese.

Dresi-tisk.si nudi tisk na drese, športno opremo, majice ter promocijski tekstil. Glede na želje in potrebe ekipe, kluba ali posameznika se določi tehnika, ki je primerna za tisk. Tisk odlikujejo izredna kvaliteta ter dobra odpornost na UV žarke, vso tako blago pa lahko tudi brez skrbi operemo. Tisk na drese je zgolj ena od stvari, ki jih najdete na tej strani. Namen spletne strani je na enem mestu ponuditi vse, kar nogometaš, športni klub, športno društvo ali rekreativni športnik potrebujejo. V ponudbi najdete drese za košarko, odbojko, nogomet, trenirke, opremo in dodatke za igro ter trening,  športna oblačila za prosti čas, jakne, vetrovke in mnogo drugega. Ukvarjajo se tudi z graviranjem pokalov in medalj za najrazličnejše športe. Vsak športni klub si želi pridobiti sredstva od sponzorjev, zato je dobro, da ima na igrišču vsaj en reklamni transparent. Tudi tisk na transparente je storitev, ki jo nudijo pri podjetju Gess. Prav tako si športnega kluba ne znamo predstavljati brez zastave, na katerem bo grb oz. logotip kluba, saj tako dodatno pridobi na prepoznavnosti.

Naročite tisk na drese in športno opremo na zgornji povezavi ter tako pridobite še dodaten popust pri nakupu športne opreme. Glede vzorcev se dogovorite za ogled po predhodnem dogovoru, ali pa jim pišite o svojih željah. Ne zamudite niti ugodnih znižanj artiklov. Na voljo vam je tudi galerija potiskanih dresov, ki vam lahko pomaga pri odločitvi glede motiva za vašo športno opremo.