Epilacija za trajno odstranitev dlak

epilacija

Skrb za naše telo je v današnjem načinu življenja zelo pomembna. Vsi radi vidimo, da smo ves čas urejeni in popolni, vendar je to, zaradi vseh dejavnosti, ki jih imamo skoraj nemogoče. V ta namen poznamo različne tretmaje, ki za vedno rešijo vsakodnevne probleme. Eden od takih tretmajev je tudi trajna odstranitev dlak. Epilacija je eden od način kako se za vedno rešimo nezaželenih in motečih dlak. Obiščite beautybreak.si/storitve/epilacija/ in si oglejte ponudbo odstranjevanja dlačic.

Postopek je zelo učinkovit, ker s pomočjo laserja uničimo lasni mešiček. Sam postopek poteka tako, da s pomočjo svetlobe, ki ustvari določeno količino toplote, uničimo barvilo v lasu, ki se imenuje melanin. Postopek je najbolj učinkovit v fazi same rasti dlake, saj je takrat količina melanina največja. Epilacija je zelo učinkovit postopek, saj poskrbi, da se dlačice za vedno odstranijo, za dosego želenega cilja pa je potrebno postopek večkrat ponoviti, saj niso vse dlake v isti fazi rasti. Da je postopek res učinkovit moramo tretmaje ponoviti vsaj osemkrat, pri nekaterih je cilj dosežen prej pri drugih pa kasneje.

epilacija

Postopek epilacija je primeren za vsakega posameznika, izvajajo ga ne, le na nosečnicah, osebah, ki imajo epileptične napade, osebah s kožnimi boleznimi ali poškodbami, ter na osebah, ki imajo psihične motnje.

V lepotnem studiju Beauty break nudijo različne načine odstranjevanja dlak. Epilacija je le eden od postopkov odstranjevanja dlak, nudijo še lasersko odstranjevanje dlak in depilacijo. Depilacija je najbolj boleč postopek, saj dlake spulimo s korenino vred, pri epilaciji in laserskem odstranjevanju dlak pa se dlačice uničijo s pomočjo svetlobe, ki se spremeni v toploto.

Če bi se radi za vedno znebili dlak in si tako prihrani ogromno časa je epilacija prava izbira, saj učinkovito odstrani dlake za vedno, sam postopek pa je hiter in neboleč. Za uspešno odstranitev dlačic boste morali tretma večkrat ponoviti, saj boste le tako dosegli popolno odstranitev vseh dlačic.