Ukanc apartmaji za največji užitek v naravi s pridihom domačnosti

Ukanc apartmaji so iz več razlogov priljubljena točka izletnikov in dopustnikov, na idilični lokaciji v Bohinju, dovolj stran od hrupa a hkrati dovolj blizu vsemu, kar potrebujete. Na tej povezavi so Apartmaji Ukanc- vrhunska ponudba pravljičnega oddiha v naravi samo za vas. So se v Bohinju v Triglavskem narodnem parku, sredi neokrnjene narave v bližini Bohinjskega jezera. Kolesarske in pohodniške poti vas bodo zagotovo očarale. Nastanitev ponuja tudi restavracijo in opremo za samostojno pripravo hrane. V okolici se lahko podate na različne aktivnosti. Ukanc apartmaji so specializirani za vse »outdoor« aktivnosti. Ponujajo vse od pohodništva, kolesarjenja, kopanja do smučanja in wellnessa. Nudijo tudi pestro izbiro počitniških paketov za tiste, ki si želijo aktivnih počitnic in tiste, ki iščejo oddih obdan z naravo.

Ukanc apartmaji

Ukanc apartmaji se odlično vklapljajo v lokalno okolje, spadajo pa med najlepše apartmaje v Bohinju. Vsaka nastanitev ponuja tudi balkon ali teraso, na kateri se lahko sprostite. Primerni so za družine, starejše in mlajše pare. Ukanc apartmaji so idealni za poletno ali zimsko sproščanje. Poleti imate v neposredni bližini aquapark Bohinj, pozimi pa ste od smučarskega središča vogel oddaljeni le 600 metrov. Vedno pa je zagotovljena prava bohinjska čarovnija zahvaljujoč ljudskim mitom in legendam. Saj so v kraljestvu pod Triglavom doma mnogi pravljični junaki. Lahko pa se tudi podate na pohodniški izlet na Julijske Alpe, ki so bile ena od 10 najlepših regij sveta v letu 2018.

Ukanc apartmaji so prava izbira za vas, saj so odlično izhodišče za vse vrste aktivnosti. Lahko se pohvalijo s čudovito notranjo opremo v klasičnem alpskem slogu. ponujajo veliko več, kot le prenočišče. Tradicionalnost uspešno povezujejo s sodobnim, saj imate zaradi hitre brezplačne internetne povezave občutek, kot da ste v luksuzni gorski koči. Zaradi apartmajev, nameščenih ob jezeru, so vsekakor idealna izbira za oddih stran od vsakršnega hrupa, kjer lahko uživate v neskončnih veličastnih razgledih na mogočne vrhove Triglavskega narodnega parka.

Apartmaji so obiskani in jih izjemno cenijo tudi tujci, zato pohitite s prijavo, da dobite svoj košček raja v neokrnjeni naravi, ko ga potrebujete za umiritev živcev in totalen odklop od civilizacije. To si zaslužite vi in vaša družina ter prijatelji, saj lahko vsi tam bivate.