Usnjene moške denarnice

Usnjene moške denarniceAli daje vaša denarnica vtis kot da je bila ravnokar napadena, povožena ali da bi jo razgrizel pes? Vam bankovci ter kovanci padajo iz nje, ker je stara denarnica polna lukenj? Potem je čas, da si kupite novo. Futurius.si vam lahko ponudi moške denarnice iz visoko kvalitetnega naravnega kakor tudi umetnega usnja, ki vam bo dal občutek prestiža ter izredne kakovosti.

Moške denarnice v futurius.si so izredno tanke oblike. Na voljo imajo denarnice za različni namen. Denarnice za hranjene denarja, bančnih ter kreditnih kartic, osebnih dokumentov, hranjenje potnih listov in računov ter še zadnje vrste denarnice za hranitev ključev.

V trgovini futurius.si pa ne prodajajo samo moške denarnice iz visoko kvalitetnega usnja, temveč se za moške najdejo tudi ogrlice, verižice, etuiji za mobilni telefon, da bo obvarovan pred praskami in udarci ter pasovi narejeni prav tako iz usnja. Prijetno darilo za moškega pa bi bila tudi ročna ura iz visokokakovostnega nerjavečega jekla, katera bi pritegnila pozornost.

V kolikor pri spletnem nakupovanju v trgovini futurisu.si vzamete 2 moške denarnice, mogoče za vas ter vašega dobrega prijatelja, ter znaša vsota več kot 40€, bo dostava na dom za vas brezplačna. Vaš naročen izdelek lahko prejmete preko pošte že naslednji delovni dan, v kolikor opravite naročilo do 17:00. Na voljo imate tudi dva različna načina plačila. Lahko plačate s predračunom ali pa po prevzetju na poštni poslovalnici, kjer se vaš paket nahaja. Cena dostave ob plačilu s predračunom znaša le 1,5€. V primeru plačila po prevzetju pa vas bo poštar prosil še za dodatne 3,5€ kolikor znaša vaša pošiljka.

Če vam moška denarnica ali kateri od prej naštetih izdelkov ni všeč, ga lahko v roku 14 dni od dneva nakupa vrnete, trgovina pa vam povrne vaš denar.

Dame, če iščete popolno darilo za vašega moškega ob rojstnem dnevu, obletnici ali pa ga želite samo presenetiti, je trgovina futurius.si pravo mesto za to.