Krema za atopijski dermatitis, ki je pomagala že mnogim

krema za atopijski dermatitis

Se tudi vi ali vaši najdražji soočate z atopijskim dermatitisom? Če ste odgovorili pritrdilno, potem je za vas prava izbira krema za atopijski dermatitis. V vsakem lončku Chicatella kreme za atopijski dermatitis je 55 ml kreme, ki ima eno leto rok trajanja. Po odprtju je uporabna samo tri mesece, zato jo odprete, ko jo boste začeli uporabljati. Ker je krema za atopijski dermatitis precej goste teksture, jo je pred nanašanjem priporočljivo malce pogreti med dlanmi. Tovrstna krema deluje okluzivno, zato jo je treba nanesti na kožo takoj po prhanju, saj bo le tako lahko v koži zadržala več vlage. V primeru, da imate hud atopijski dermatitis jo lahko nanesite v nekoliko debelejši plasti in poskrbite, da na koži ostane in se čim dlje vpija v kožo. A s količino kreme nikar ne pretiravajte. Bolje bo, da jo na problematičen del kože nanašate v manjših količinah, a večkrat dnevno. Brez skrbi jo lahko uporabljate tudi za mazanje dojenčkove kože.

krema za atopijski dermatitis
Krema za atopijski dermatitis pomaga že mnogim.

Krema za atopijski dermatitis
Krema Chicatella je narejena iz naravnih sestavin, zato jo je priporočljivo hraniti na hladnem mestu oz. sobni temperaturi. Krema za atopijski dermatitis je narejena iz najčistejšega ognjiča, olja jojobe, olivnega olja, petrolatuma in lanolina, slednja predvsem skrbita za učinkovito ravnovesje ter optimalno delovanje ostalih sestavin. Ob tej priložnosti naj omenimo, da v primeru, da vam krema za atopijski dermatitis ne bi ustrezala, dobite vrnjeno njeno kupnino. A vam predlagamo, da si prvič naročite eno kremo in preverite, ali vam sploh ustreza in šele potem kupite v paketu dve kremi.

Torej, če se soočate z atopijskim dermatitisom vi ali vaši najdražji, potem preizkusite Chicatella kremo za atopijski dermatitis, ki je pomagala že mnogim Slovenkam in Slovencem. Zakaj torej ne bi pomagala še vam ali vašim najdražjim. Obiščite spletno stran in si naročite svojo kremo.