Zdrava lateks ležišča za vas in okolje

lateks ležišča

Lateks ležišča so naravna in zdrava za ljudi ter naravo, dobite jih tukaj www.zelenatrgovina.si/lateks-lezisca/lateks-lezisce.html in še izdelani so po principu pravilne trgovine, da so vsi plačani pošteno v dobavni verigi. Presenečeni boste, kako dostopne cene so teh zdravih in inovativnih ležišč, ki so izdelana pri nas. Zdrava lateks ležišča so pomembna, ker tretjino življenja prespimo zato, da se naše celice lahko renovirajo za naslednji dan, drugače se hitro staramo in nas lahko pokopljejo razne bolezni. Tako pa smo odporni in zdravi dolgo v starost, zato imejte vedno le udobno in zdravo ležišče, na katerem boste dobro spali.

 lateks ležišča

Lateks ležišča nudijo popolno ergonomsko podporo telesa, so zelo udobna, zdrava in zračna, saj imajo 100 % naravno anti alergijsko zaščito. Zanje je značilno, da ne vsebujejo škodljivih kemikalij, kot so formaldehid, pesticidi, herbicidi in toksini. Ta ležišča so izdelana večinoma v Sloveniji iz naravnega lateksa po načelih pravične trgovine. Lateks ležišča ne obremenjujejo okolja in z nakupom enega ležišča v slovenskih gozdovih posadijo 5 dreves, ki potem rastejo še leta in leta. S tem pa se zaščiti deževni gozd.

Za ta lateks ležišča se pridobiva kavčuk na Gvatemali s pozitivnim ogljičnim odtisom in raste na plantažah, kjer ne sekajo dreves. Pri izdelavi pa se uporabljata zgolj vetrna in vodna energija. V Belgiji naredijo lateks jedra, katera izdelujejo z zaprtim vodnim krogom in tako ne tratijo pitne vode in odpadna voda ne gre v podtalnico. Bombaž pa pridobivajo na naraven način s 150 letno tradicijo, zato je izjemno čist in kakovosten ter zdrav. Kmetom pa zagotavlja finančno varnost, saj so dobro plačani za svoje potrpežljivo delo.

Končne cene ležišč so pravično oblikovane tako, da vsi v verigi dobijo pravilno plačilo, kupec pa dobi izjemno kakovostno ležišče za dostopno ceno. Ne boste imeli več nobenih alergij, ne boste se potil in zbujali ponoči ter vaša hrbtenica ne bo več trpela. Bolečine bodo izginile in vaše telo se bo končno začelo med spanjem regenerirati.