Poceni tonerji za vse vrste laserskih tiskalnikov

Lasersko tiskanje je dandanes med različnimi uporabniki že precej razširjeno. Nudi mnogo prednosti pred uporabo brizgalnih tiskalnikov, med drugim nudi večjo hitrost, visoko kapaciteto tiskanja ter kvaliteten in trajen tisk črno-belih in barvnih vsebin. Laserske tiskalnike v veliki meri uporabljajo različna podjetja, nekoliko manj pa domači uporabniki, saj so dražji ter predstavljajo večjo investicijo. Domači uporabniki večinoma tudi nimajo takšne potrebe po tiskanju velikih količin dokumentov. Seveda je priporočljivo, da tudi posameznik premisli, ter se na podlagi svojih potreb odloči, če morda vseeno potrebuje laserski tiskalnik, pa četudi samo črno-belega, saj je barvni veliko dražji.

Za razliko od brizgalnih tiskalnikov, ki tiskajo s pomočjo kartuš, ki vsebujejo črnilo v različnih barvah, laserski tiskalniki tiskajo s tonerji, ki vsebujejo prah. Slednji prah nato vžgejo na papir. Sicer so tonerji cenovno gledano dražji od kartuš, vendar pa nudijo neprimerljivo večjo količino tiska. S poceni tonerji Birostore se boste rešili tudi tega problema, saj smo za vas pripravili odlično ceno, seveda ne na račun kakovosti.

poceni tonerji

Poceni tonerji dobre kakovosti so originalni, pa tudi neoriginalni, a še vedno kompatibilni z različnimi tiskalniki. Originalni tonerji (izdelani pri proizvajalcu tiskalnika, popolnoma po meri vašega modela tiskalnika) bodo seveda preverjeno delovali najbolje, v tiskalniku pa ne bodo povzročali okvar ali skrajševali njegove življenjske dobe. Če se boste odločili za neoriginalne tonerje, bodite pozorni ter se izbiri resnično posvetite, saj se lahko napačna uporaba ali slaba kvaliteta tonerja odraža tudi na poslabšanem delovanju tiskalnika.

Originalni poceni tonerji bodo torej najboljša izbira. Pri nas boste dobili vse potrebščine za vašo pisarno, vključno s poceni tonerji znamke Brother, Canon, Dell, Epson, HP, Konica Minolta, Kyocera, Lexmark, OKI, Ricoh, Samsung, Sharp, Toshiba ter Xerox. Originalni tonerji so sinonim za tisk visoke kakovosti ter konstantno kvaliteto. Z njimi boste tiskali optimalno ter v količinah, predvidenih na embalaži.