Sedežne garniture vrhunske kakovosti

Ali iščete sedežne garniture? Vrhunske sedežne garniture se lahko pohvalijo z elegantnim in prefinjenim videzom. Če hočete imeti lepo sedežno garnituro, ki je hkrati kakovostno in prijetno na pogled potem pojdite na omenjeno spletno stran. Njihove garniture so dokaj poceni, glede na njihovo kvaliteto.

Sedežne garniture

Vse sedežne garniture so lahko narejene ali pa tapicirane v goveje usnje, ali pa tudi v blago, odvisno od vaših želja. Sedežne garniture podjetja Leroy so zelo kakovostne in njihov končni izdelek je zelo natančen. Dandanes so sedežne garniture narejene iz kvalitetnejšin ter trpežnejših materialov, ki zdržijo dlje. Vsekakor je to ena velika prednost za potrošnike, saj jim ni potrebno neprestano kupovati novih. Kupci sedežnih garnitur lahko izbirajo med več kot 50 baravami, kar pa ni malo. Kupci lahko tudi zbirajo med dvema tipoma usnja, ki se imenujeta “Classic” in “Premium”.

Premium usnje je pristno goveje usnje brez peskanja, da obdrži svojo trdnost in hkrati naravni videz. Premium usnje je na pogled bolj naravno in vsebuje različne barvne nivoje. To je zelo kakovostna vrsta usnja. Classic usnje je usnje, ki ga uporablja večina proizvajalcev sedežnih garnitur. To usnje je peskano, kar pa pomeni, da s tem procesom odstranijo vse nepravilnosti (grbine, brazgotine, piki žuželk, …) in raznorazne poškodbe, ki nastanejo med samim prevažanjem. Usnje tako dobi s peskanjem prijeten izgled vendar za ceno trpežnosti, debeline in naravnega videza.

Če ste ljubitelj živali ali pa če preprosto nemarate usnja, potem je sedežna garnitura iz blaga prava za vas. Hkrati je poceni in zelo udobna. Poleg tega pa je vse sedežne garniture Leroy možno naročiti po meri (postavitev, barva, dodatne sedeže in naslonjala za glavo, barvne kombinacije, itd.).

Vsa dostava kjerkoli v Sloveniji je brezplačna, vendar le če je nakup vreden nad 1500 evrov. Montaža bivalnega prostora je tudi brezplačna, kar pa pomeni, da se vam ta nakup še posebno splača.

Sedežne garniture vrhunske kakovosti
Oceni tole objavo